K-Tek ABH1 Airo Boom Holder
K-Tek ABH1 Airo Boom Holder
K-Tek ABH1 Airo Boom Holder
K-Tek ABH1 Airo Boom Holder

K-Tek ABH1 Airo Boom Holder

Hållare för mikrofonbom

Artikelnummer: 1054272
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Anodiserad aluminium
  • Vadderade bågar
  • Skaft i rostfritt stål
990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
K-Tek ABH-1 Airo är en bomhållare som låter dig placera en mikrofonbom på stativ. Hållaren är tillverkad i anodiserad aluminium och rostfritt stål och har två brett placerade vadderade bågar som håller din mikrofonbom stabilt och stadigt, idealiskt för exempelvis sittande intervjuer eller andra situationer där ljudupptagningen är stationär. ABH1 designades med styrka i åtanke och för att minimera skador på bommen samtidigt som säkerheten maximeras på plats.

Levereras med

  • K-Tek ABH1 Airo mikrofonbomshållare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.