Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reproställ 5603 RSD

Kaiser Reproställ 5603 RSD

Artikelnummer: 1023783
34 999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kaiser 5603 RSD
Professionellt  reproställ med motordriven höjdjustering på två hastigheter. Ställets hastighetsjustering är oberoende av belastning. Fjärrkontroll med kabel ingår. Pelaren är 120 cm hög och gjord i mattsvart aluminium med både cm- och tumskala. Fästanordningen kan justeras horisontellt ca 16 cm över bottenplattan. Vänster- och högerdrift samt två blockeringsskruvar förhindrar oavsiktlig ändring av justerad position.

Stället har en stor ickereflekterade matt grå bottenplatta med rutmönster i cm- och tumskala. Fötterna på plattan går att justera i höjd. Kamerafästet är roterbart, så att man kan välja om man vill ha den lilla (1/4") eller stora (3/8") kameraskruven överst.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.