Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare 8x42 EDL4

Kamakura Kikare 8x42 EDL4

Artikelnummer: 319676

Kamakura 8X42 EDL4 är en optiskt och mekaniskt högpresterande kikare, som tillhör den starka, och erkänt högkvalitativa, EDL4-serien.

9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Slitstark allväderskikare med hög ljustransmission och korrekt färgåtergivning

Kamakura 8X42 EDL4 är en optiskt och mekaniskt högpresterande kikare, som tillhör den starka, och erkänt högkvalitativa, EDL4-serien. Denna serie har ED-glas, som garanterar hög ljustransmission och korrekt färgåtergivning. Det greppvänliga och vattentäta magniesiumhöljet gör den slitstark och mycket lätt. Frontlinser och okular är behandlade med ett OPT-lager som hindrar smuts från att få fäste, förebygger slitage samt gör rengöringen enklare. Ett synfält på 131 och en förstoring på 8x gör att den är redo att möta de flesta utmaningar du kan tänkas stöta på.

Egenskaper

  • Hög ljustransmission
  • Korrekt färgåtergivning
  • Slitstark och vattentät
  • Hög förstoringsgrad
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.