Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Sea Master 7x50 Compass

Kamakura Kikare Sea Master 7x50 Compass

Artikelnummer: 306748
3 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kamakura Sea Master 7x50 Compass
Ljusstyrkan är en nyckelfaktor hos en kikare som man använder på sjön. Att i tid upptäcka prickar i farleder även i skymning och dimma, kan rädda liv. Ljusstyrkan bestäms av hur mycket ljus kikarens lins släpper in, och ljusmängden avgörs av hur stort röret är i framkant. En annan viktig egenskap är förstoringsgraden.
Alltför mycket förstoring ökar rörelseoskärpan och följaktligen begränsas både synkvalitet och komfort. Sju gångers förstoring rekommenderas, då är förstoringen lagom men skakningarna från att båten gungar märks inte lika tydligt som hos en högförstorande kikare. Att en båtkikare är vattentät är väl självklart, likaså att den flyter om du tappar den i vattnet.

Kamakura Sea Master 7x50 SMC är en mycket populär båtkikare. Finns både med och utan kompass. Modellen är helt vattentät, gummiklädd och mycket stryktålig. Denna kikare är försedd med justerbara ögonmusslor. Optiken är antireflexbehandlad för bästa bildåtergivning. Sea Master SMC har också inbyggd pejlkompass som underlättar navigeringen. Kraftig väska ingår.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.