Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare SP-83 ED WP

Kamakura Tubkikare SP-83 ED WP

Artikelnummer: 306776
7 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Tubkikare SP-83 ED WP
Rengöringskit 4 i 1 Clean kit gul
Okular 20-60x zoom till SP-83 ED
10 634 SEK
Tubkikare SP-83 ED WP
Okular 30x wide till SP-83 ED
Väska till SP-83ED WP
9 329 SEK9 575 SEK

Kamakura SP-83 ED WP
SP-83ED WP Vår populäraste tubkikare! En tubkikare med hög optisk och mekanisk kvalitet. Byggd i polykarbonat som ger låg vikt och hög slitstyrka, vidare är tuben delvis gummerad. Självklart är tuben försedd med ED-glas vilket eliminerar risken för sk kromatisk abberation. Denna modell passar utmärkt att använda för fotografering genom att den kompletteras med en fotoadapter. Som tillval finns bland annat en allvädersväska, för extra skydd.

OBS. Levereras utan okular.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.