Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lumix DMC-FZ2000

Panasonic Lumix DMC-FZ2000

Artikelnummer: 1029072
  • 1" sensor med 20x zoom, motsvarande 24-480 mm.
  • Effektiv bildstabilisering och snabb autofokus.
  • Passar utmärkt till både stillbild och film.
  • God ergonomi med sökare, vinklingsbar pekskärm och hantering som en systemkamera.
8 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Långzoom med 4k och 1" 20mp sensor

Med en 1" sensor på 20mp och en zoom på hela 20x är FZ2000 utmärkt på både stillbild och video. Hög ljusstyrka, snabb autfokus och 5-axlig bildstabilisering hjälper till att leverera skarpa bilder och video.

Fördelar

  • 1" 20mp sensor
  • Leica 24-480mm f/2,8-4,5 Objektiv
  • Högupplöst stor sökare
  • Vinklingsbar Touchskärm.
  • 4k 30p / FHD 60P videoupplösning
  • Inbyggt ND-filter

Stora videomöjligheter.

Med högupplöst sökare och vinklingsbar skärm, snabb autofokus och både mikrofoningång och hörlursuttag, 4k30p / FHD 60p och videofunktioner som Zebra och V-log L samt möjligheten att leverera 10-bit 4:2:2 video över HDMI blir FZ2000 en väldigt kompetent videokamera.

Smidig i stillbild.

20x zoom motsvarande 24-480mm finns det få situationer som FZ2000 inte klarar av. DFD-Focus lånat ifrån Panasonics systemkameror ger blixtrande snabb autofokus även på dom längre brännvidderna. Vid porträttfotografering läggs skärpan automatiskt på ögonen. ISO upp till 12600 och 12 bilder per sekund i full upplösning RAW hjälper till att frysa även de snabbare motiven.

Stabilisering i både video och stillbild.

FZ2000 är utrustad med en 5-axlig bildstabilisering som verkar både under stillbild och video. I stillbildsläge prioriteras att hålla bilden still för högre skärpa men även autofokusen fungerar bättre med en bra bildstabilisering. Under video ger stabiliseringen en mjuk bild genom att motverkar skakningar och på så vis skapa en lugnare och finare videoupplevelse.

Inbyggd ND-Filter.

Tack vare ett inbyggt ND-filter i kameran går det att använda kortare skärpedjup även vid situationer med mycket ljus, något som är användbart utomhus under solskensdagar. ND-filter gör även att det går att använda längre slutartider för spännande rörelseeffekter än vad som annars vore möjligt. Filtret går att ställa i följande lägen: OFF, 1/4, 1/16, 1/64 och Auto.

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.