Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Instax Mini 70 gul

Fujifilm Instax Mini 70 gul

Artikelnummer: 1022142
  • Selfie-mode med spegel
  • Hi-Key mode
  • Finns i flera färger

Välj färg

1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fujifilm Instax Mini 70
Stilfull direktfilmskamera från Fuji, nu även med selfieläge. Kameran har en spegel i fram samt ett makroläge med 30-60 cm närgräns och en självutlösare vilket gör det smidigt att fota självporträtt. Eftersom kamerans blixt automatiskt räknar ut ljuset vid fotografering och justerar slutarhastigheten utifrån detta får du ett snyggt och ljust resultat även under sämre ljusförhållanden, utan att behöva göra några avancerade inställningar. Det finns också ett Hi-Key läge som gör att du kan fånga ljusa och vackra hudtoner.

Levereras med:

    2 st CR2-batterier

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.