CPO - Digitalbakstycke IQ1 50MP till Phase One /

Phase One CPO - Digitalbakstycke IQ1 50MP till Phase One /

Artikelnummer: 1036211
118 625 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta digitala bakstycke från Phase One har en 3,2'' pekskärm med 16 miljoner färger och 170 grader visningsvinkel. Den är även utrustad med 2 GB RAM, en exponeringstid på 1/10000-60 min och 50 megapixlar.

Läs mer om bakstycket i denna PDF.

OBS, på bilden visas en helt ny produkt. Vissa avvikelser kan finnas.

One Certified Pre-Owned
Alla dessa produkter har genomgått samma kontroll som nya produkter och har därför 1 års garanti. Eftersom priserna är väldigt fördelaktiga, kan man inte uppgradera dessa produkter under första året. Produkterna testas i 8 steg och eventuellt skadade eller repade delar byts ut, innan produkten får kvalitetsgarantins certifiering.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.