Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

S kamerahus type 007

Leica S kamerahus type 007

Artikelnummer: 1003412
209 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

S kamerahus type 007
Capture One Pro 12 bundlinglicenskort
Bättre bilder - Grunderna
213 838 SEK
Leica S kamerahus
Leicas egna favoritkamera! En elegant, smidig, snabb och enkel kamera från Leica, byggd för professionella fotografer. Trots sin kompakta kropp som påminner mycket om en vanlig systemkamera är Leica-S en mellanformatskamera med CCD-sensor (45x30mm) på 37.5 megapixlar.

Opik
Kompatibel med alla Leica S-system optik.

Funktioner
Med en ljus display på 3" en väldigt lätt och övergripande meny samt få knappar blir kameran väldigt lättnavigerad och smidig att arbeta med. Är skönt ergonomiskt utformad för att passa just din hand när du fotograferar.

Lagring
Har dubbla minneskortplatser där två CompactFlash eller två SD-kort får plats. Detta gör att bilderna sparars ner och kan visas snabbare på kamerans display. Framför allt när du fotar en seriebildstagning. Går att koppla in kameran till datorn eller TV:n med två USB 2.0 höghastighetsportar. Med dessa portar kan du även fjärrstyra kameran.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.