Svartvit film Fomapan 100 135-36 Classic 10-pack

Foma Svartvit film Fomapan 100 135-36 Classic 10-pack

Artikelnummer: 302361
529 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Fomapan 100 "Classic" är en svart/vit pankromatisk film med hög upplösning och bred exponeringslatitud. Filmen är mycket finkorning och har ett stort tonomfång, som ger negativ med mycket bra teckning i hela registret.

Fomapan 100 har mycket goda pressningsegenskaper och kan överexponeras ett steg (EI 50) eller underexponeras 2 steg (EI 400) med gott resultat. Detta gör filmen till en utmärkt "allroundfilm", som kan framkallas med alla standardframkallare (oavsett fabrikat) med mycket gott resultat. Framkallnings-tiderna blir dessutom korta.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.