Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AP250 Solar Booster Panel 14W

xtorm AP250 Solar Booster Panel 14W

Artikelnummer: 1041227
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Stor solcellsladdare med två USB-kontakter

AP250 är en solcellsladdare med två paneler och två USB-kontakter, perfekt för att ladda din telefon, kamera eller PowerBank när du är ute på tur. Storleken gör att laddaren fungerar även när det är sämre ljustillgång och kan en bra dag ladda en 10'000mAh PowerBank.

Genom att kombinera solcellsladdaren med en PowerBank och hänga den på ryggsäcken eller tältet kan du vara säker på att samla in all den tillgängliga solenergin du får tillgång till under dagen. Sedan laddar du dina enheter på kvällen ifrån PowerBanken. Du kan givetvis ladda prylarna direkt i solpanelens USB-kontakt. En display indikerar hur många ampere som genereras för tillfället.

Levereras med:

  • Manual
  • MicroUSB-kabel
  • Karbinhake

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.