Batteriladdare ReCyko PB50 inkl 4 st AA ReCyko

GP Batteriladdare ReCyko PB50 inkl 4 st AA ReCyko

Artikelnummer: 1030513
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Snabbladdare ReCyko H500 inkl 4st 2600 AA-batterier

Laddaren laddar ReCyko 2600-serie batterier på 2-4 timmar.  När batterierna laddas blinkar batterisymbolerna långsamt orange. När batterisymbolerna slutat blinka är batterierna färdigladdade och underhållsladdning påbörjas. Säkerhetsdetektering mot dåliga och/eller engångsbatterier. Checksymbolen lyser grönt när samtliga batterier är fulladdade.

Perfekt när du använder en speedlight mycket och behöver ha tillgång till laddade batterier.

Fördelar:

  • 12V laddkabel för bil ingår.
  • Fulladdar de medföljande batterierna på 2-4 timmar

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.