Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteriladdare/Powerbank Duopal till Hero 4

Hähnel Batteriladdare/Powerbank Duopal till Hero 4

Artikelnummer: 1022245
659 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batteriladdare/Powerbank Duopal
En praktiskt och smart laddare som gör att du kan ladda upp till två batterier till GoPro Hero 4 samtidigt, när och var du vill. Laddaren har en inbyggd powerbank som gör att du kan ladda dina batterier var du än befinner dig. Två batterier fulladdas på endast 2,5 timmar och ger upp till fem timmars inpselningstid. Laddaren har en LED-lampa som indikerar laddningsstatus samt fyra mindre lampor som ger dig information om hur mycket av batterien som laddats.

Batteriladdaren laddas upp via USB i exempelvis dator eller i ett vanligt vägguttag. Mini USB till USB kabel ingår.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.