Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Portabel laddare PowerBank N302 12000mAh vit

GP Portabel laddare PowerBank N302 12000mAh vit

Artikelnummer: 1021009
  • Upp till 6st fullla laddningar av din smartphone
  • Utrustad med 2st USB-portar för att möjlighet att ladda flera enheter samtidigt
  • LED-indikator som visar laddstatus
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Med denna PowerBank från GP kan du ladda din smartphone upp till sex gånger på en enda laddning. Laddaren är utrustad med två USB-portar som gör det möjligt att ladda två enheter samtidigt.

En LED-indikator visar laddstatus.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.