Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NiSi Nano Medium Soft Graduerat ND-filter

NiSi Filter Nano Medium Graduerat IR GND8 0.9 (3 steg) 150x170MM

Artikelnummer: 1043538
  • Konstruerat av optiskt glas
  • Balanserar mörka och ljusa områden i en bild
  • Nano-beläggning på båda sidorna av filtret
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

NiSi Nano Soft Graduerat IR GND Medium fyrkantsfilter

Filtret är tillverkat i optiskt glas med nano coating på båda sidorna för att återge mer detaljer i bilden. Utformningen av filtret är anpassat till digitala sensorer och rekommenderas vid användning av vidvinkel och normal brännvidd. Genom att vara tätast i mitten och med en gradvis övergång till kanterna går det att balansera upp mörka och ljusa områden i en bild. Filtret påverkar inte färgen i bilden och ger ingen vinjettering.   

Fördelar

  • Konstruerat av optiskt glas
  • Balanserar mörka och ljusa områden i en bild
  • Nano-beläggning på båda sidorna av filtret

Levereras med

  • Nano Medium Graduerat IR GND 0.9 Filter
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.