Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HD-7062Pro 0,7 x

Raynox HD-7062Pro 0,7 x

Artikelnummer: 310054
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Raynox HD-7062Pro 0,7 x
Raynox HD-7062PRO är en professionell vidvinkellins för högupplösta HDV- och 4K-kameror. Linsen monteras direkt på objektivet och ger dig mer vidvinkel med perfekt återgivning av både detaljer och färg utan försämrad bildkvalitet.

Linsen är tillverkad av typen High Definition där alla linselement är antireflexbehandlade vilket gör attt du slipper reflexer som kan försämra bilden. Eftersom den heller inte har några mekaniska delar förändras heller inte kamerans ljusinsläpp - bländaren förblir densamma med eller utan HD-7062PRO monterad på kameran. Distortionen ligger på lika imponerande -2,3%. HD-7062PRO påverkar heller inte kamerans fokusering vid zoomning.

Raynox HD-7062PRO passar på objektiv med 62 mm filtergänga. Objektiv med annan filtergänga kan användas med hjälp av stepringar.

Levereras med:

  • Lins HD-7062PRO
  • Linsskydd x2
  • Enkel väska
  • Engelsk manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.