Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Armor-man ARM-T02

Tilta Armor-man ARM-T02

Artikelnummer: 1028460
30 725 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar

Två mekaniska armar med ett stötdämpande och stabiliserande system som gör det möjligt för dig att hålla en tung kamera under längre tid utan att bli trött i armarna. Armor-man är kompatibel med de flesta handhållna gimbal system och armarna kan justeras för att passa olika kameror.

Levereras med:

  • 2 x Spring arm
  • 2 x Wristband*2
  • 1 x Vest*1+IDX battery plate
  • 1 x Tool
  • 1 x Safety case

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.