Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Quick Kit (DSLR, Large)

Wooden Camera Quick Kit (DSLR, Large)

Artikelnummer: 1016572
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tillbehörskit till större systemkameror
I detta kit får du en justerbar cage med stöd för 15 mm rods som passar större systemkameror som Canon 1DC, 1DX, Nikon D4, D3x och många andra kameror med batterigrepp. Den minimalistiska designen ger dig flera fästpunkter på toppen och sidan medan du fortfarande kan komma åt alla viktiga kontroller på kameran. Du kan även vinkla LCD-skärmen och även använda sökaren.

Levereras med:
  • Quick Cage
  • 15 mm bracket
  • NATO Handle Kit (Plus, 70 mm)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.