Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-60%

Stealthy

VariZoom Stealthy

Artikelnummer: 1009385
990 SEK2 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stealthy är ett flexibelt kamerastöd som går att använda fler olika sätt. Det fungerar som kort enbensstativ, stabilisator, 3-point shooter-stöd, bordsstativ, handhållet och som långt enbensstativ. När stödet inte används kan det smidigt fästas i ditt bälte med den medföljande bältesklämman. Stödet är tillverkat av lätt aluminium, väger endast 0,8 kg och klarar av kameror på upp till 1,4 kg.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.