Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt SB-R200

Nikon Blixt SB-R200

Artikelnummer: 11637
  • Flexibel output och enkla, analoga kontroller gör handhavandet enkelt
  • Kompakt
  • Blixten är avsedd endast för trådlös användning
2 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Nikon SB-R200
Kompakt men kraftig blixt till Nikons unika blixtsystem för närbildsfotografering. Ansluten till ett Nikkorobjektiv, behöver SB-R200 en puls från antingen en SU-800 eller en SB-800. Flexibel output och enkla, analoga kontroller gör handhavandet enkelt. Blixten är avsedd endast för trådlös användning, men fungerar med icke i-TTL kameror om SU-800 och kabelkit SC-30 används.

Levereras med:
SZ-1 färgfilterhållare, SJ-R200 färgfilterset, AS-20 blixtställ, SS-R200 väska.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.