Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally

Lastolite Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally

Artikelnummer: 1040841
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lastolite Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally 22 x 22 cm

Detta är en liten softbox som du monterar direkt på din speedlite för att ljuskällan ska bli större och med dubbla diffusionsdukar får du ett mjukar ljus. Tack vare den nya försänkta frontdiffustorn får du en ökad kontroll på riktningen av ljuset. På Softboxens insida finns två stycken magneter vilket gör den kompatibel med Lastolite Manfrotto strobe tillbehörssytem.

Fördelar

  • Snabb och enkel montering
  • Dubbla diffusionsdukar
  • Försänkt frontduk för ökad kontroll
  • Vit insida på softboxen för en mjukare ljusbild
  • Platt när den är ihopvikt

Levereras med

  • Lastolite Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally 22 x 22 cm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.