Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Ezybox Hotshoe kit 38x38cm

Lastolite Softbox Ezybox Hotshoe kit 38x38cm

Artikelnummer: 305912
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Softbox Ezybox Hotshoe kit 38x38cm
Ezybox tilthead
Monteringsring Quadra Speedring
3 568 SEK
Softbox 38x38 cm för elektronblixt. Ger ett professionellt, mjukt, ljus till din vanliga kamerablixt. Här i kit med stativ och tilt-led samt teleskophandtag.

En softbox används för att ge ett mjukare ljus och ta bort hårda skuggor från motivet. Softboxar finns i olika storlekar beroende på användningsområde. Fästes på en studioblixt med hjälp av en speedring.
Softboxar används ofta vid bland annat porträttfotograferingar för att sprida ljuset över modellen, dessutom blir det en snygg reflektion i ögonen på modellen.

Levereras med:
Ezybox 38x38 cm, hållare/montage för blixtsko,
Teleskophandtag, Stativ, Tilt-led, Väskor

Ezybox Hotshoe-tips och inspiration

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.