Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Strobo honeycomb starter kit

Lastolite Strobo honeycomb starter kit

Artikelnummer: 1006582
479 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lastolite Strobo Honeycomb starter kit
Ett kit som ger många möjligheter att forma och färga ljuset från en vanlig systemkamerablixt.
Strobo Kit innehåller en smart hållare som enkelt kan monteras på de flesta lite större systemkamerablixtar. Hållaren har magnetlås vilket gör det enkelt att fästa de olika tillbehören som bikakeraster, filterhållare m.m.

Strobo Honeycomb Starter Kit innehåller dels flera olika gelatinfilter som ger blixtljuset olika karaktär samt ett bikakeraster som samlar ljusbilden (avtonar) till en punkt.Levereras med:
Hållare/Adapter som monteras på blixt, 1 st Bikakeraster (9mm)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.