Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixtutlösare Viper för Canon

Hähnel Blixtutlösare Viper för Canon

Artikelnummer: 1000674
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Blixtutlösare Viper för Canon
Viper är en trådlös blixtutlösare för Canons Digitala systemkameror och blixtar. Viper är utformad för att styra upp till tre grupper av såväl kamerablixtar som studioblixtar.

Med hjälp av sändaren kan du enkelt välja vilken grupp eller vilka grupper som du vill ska utlösas. Uteffekten för vaje grupp ställer man med hjälp av ett inställningshjul på sändaren och får en bra överblick på vad du har för inställningar för varje grupp med hjälp av den upplysta LCD displayen på sändarens baksida.

TTL
Viper-sändaren har stöd för TTL styrning tillsammans med blixtar som också har stöd för TTL.

* Räckvidd över 200 m
* Upplyst display
* TTL-styrning
* Uttag för studioblixtar
* Mini USB för firmwareuppgradering eller för allternativ strömförsörjning.
* Drivs med 2st AA batterier
* 2 års garanti

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.