Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mottagare Tuff TTL till Nikon F

Hähnel Mottagare Tuff TTL till Nikon F

Artikelnummer: 1008646
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Den här mottagaren ska användas tillsammans med Hähnels blixtutlösare (Tuff TTL). Köp till så många mottagare du behöver - blixtulösaren kan trigga hur många blixtar som helst så länge de har en mottagare ansluten. Höljet på den nya Tuff TTL har designats med tufft, tåligt gummi så att den kan klara även de mest krävande miljöer. En stark ISM 2,4 GHz trådlös överförings kontroll, säkerställer tillförlitlig och pålitlig utlösning av blixten, med en räckvidd på över 200 meter. Digital kanal matchning ger tillförlitlig TTL anslutning och eliminerar risken för störningar från andra trådlösa produkter inom räckhåll. Drivs med 2st A-batterier.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.