Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Artikelnummer: 1027964

Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
2 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Trådlös mottagare till Sony FA-WRC1M

Få tryggheten och flexibiliteten med trådlös blixt- och kameraanvändning, till och med i starkt ljus eller när något är i vägen. Det blir enklare att hantera svåra fotosituationer och stora områden (30 m). Med den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 i kombination med den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M får du tillförlitlig slutarstyrning.

  • Inbyggd synkroniseringsterminal
  • Räckvidd: Ca 30 m

Enkel parkoppling med trådlös radiofjärrkontroll

Parkopplingen av flera FA-WRR1-radiomottagare och den trådlösa radiofjärrkontrollen FA-WRC1M går snabbt, så du kan lägga mindre tid på konfiguration och mer tid på att fotografera. Håll bara mottagarens strömknapp intryckt i några sekunder för att aktivera parkopplingsläge, och lägg sedan till varje mottagare till radiofjärrkontrollen.

Trådlösa funktioner som har det som krävs

Den trådlösa fjärrkontrollen FA-WRC1M och den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 har en räckvidd på upp till 30 m, så du kan skapa flera blixtkonfigurationer på ett större område. Du kan till och med ha blixten bakom kameran på ett sätt som inte är möjligt med ett vanligt infrarött system.

Kompatibla blixtar

Den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1 är för närvarande kompatibel med blixtenheterna HVL-F60M, HVL-F43M och HVL-F32M.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.