Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tumgrepp svart till M10

Leica Tumgrepp svart till M10

Artikelnummer: 1031846
2 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ergonomiskt tumgrepp till Leica M10

Tumgreppet gör att du får en bättre ergonomi och ett skönare stöd för tummen när du fotograferar med din Leica M10. Greppet fästs i kamerans tillbehörssko och gör att du får både ett säkert och stadigt grepp om din kamera, särskilt vid fotografering med en hand. Tumgreppet är gjort av mässing och har en svart och silver för att matcha det kamerahuset.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.