Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tumgrepp TGA-1 för CyberShot RX1

Sony Tumgrepp TGA-1 för CyberShot RX1

Artikelnummer: 1002112
2 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Sony TGA-1
Externt tumgrepp som är utformat så att det passar CyberShot RX1 och du kan fästa det vid tillbehörsskon för flera enheter, tex sökare. Vik greppet kring kamerahuset när du inte använder det så tar det inte så stor plats i fickan eller
väskan.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.