DF-M1 Dot Sight till Coolpix P1000

Nikon DF-M1 Dot Sight till Coolpix P1000

Artikelnummer: 1040737
3 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nikon DF-M1 Dot Sight till Nikon Coolpix P1000 

Nikon DF-M1 punktsikte är ett hopfällbart och kompakt sikte som passar Nikon Coolpix P1000. Siktet ger din en målpunkt vilket gör att du kan fotografera med långa brännvidder utan att använda sökaren. Följ snabba djur eller flygplan med båda ögonen öppna och riskera inte att de exempelvis flyger ur bild och du tappar bort dem på grund av att du har zoomat för mycket.

Fördelar

  • Lättare att följa rörelser och objekt på långa avstånd
  • Fota med båda ögonen öppna
  • Slipp att objekten försvinner ur bild

Levereras med

  • Nikon DF-M1 Dot Sight till Nikon Coolpix P1000 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.