Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sökarlupp LVF-11 till Sigma FP

Sigma LCD view finder LVF-11

Artikelnummer: 1046339
  • Sökarlupp till Sigma FP som monteras över LCD-skärmen
  • Blockerar infallande ljus
  • 2.5x förstoring
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sökarlupp LVF-11 till Sigma FP

Sökarlupp till Sigma FP som monteras över LCD-skärmen med hjälp av BPL-11 kameraplatta. Blockerar infallande ljus och ger 2,5x förstoring av din bild.

Fördelar

  • Monteras direkt på LCD-skärmen
  • Blockerar infallande ljus
  • Ger 2,5x förstoring
  • Anpassat specifikt för Sigma FP

Levereras med

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.