Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sökarlupp M 1,4x

Leica Sökarlupp M 1,4x

Artikelnummer: 1024226
2 859 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Leica Sökarlupp M 1,4x
Denna sökarlupp för Leica M utvidgar bilden i din sökare med två femtedelar och rekommenderas vid användning av brännvidder på 75 mm eller mer. Det blir även en förstoring på 1x (0.95 på M8-modeller) vilket är en bekväm betraktning av motivet med båda ögonen. Sökarluppen skruvas enkelt in i sökarens okular på Leica M. Luppen har en liten kedja som kan fästas till kamerans rem för smidig åtkomst och säkerhet.

Levereras med:

  • Läderfodral
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.