Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stilig och extra vadderad kameraväska

Manfrotto Kameraväska Stile+ Vivace 10 Holster blå

Artikelnummer: 1017383
  • Perfekt väska för en spegellös kamera med zoomobjektiv och tillbehör
  • Öppningsbar överdel för snabb åtkomst
  • Vattenavvisande beläggning på tyget som skyddar din kamera från regn
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Stilig och extra vadderad kameraväska

Denna kameraväska i hölstermodell är extra vadderad för att ge din kamerautrustning maximalt skydd. Den rymmer din kompakta systemkamera med tillhörande zoomobjektiv samt extra tillbehör. Kameraväskan är utrustad med lättillgängliga fickor så att du enkelt kan organisera dina tillbehör.

Kapacitet:

Spegellös kamera med tillhörande zoomobjektiv samt extra tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.