Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflexskärm 180 x 125cm Diffusion

Lastolite Reflexskärm 180 x 125cm Diffusion

Artikelnummer: 43094
1 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rektangulär Diffusorskärm 180x125cm
Diffusionsskärmar används mellan ljuskällan och motivet för att skapa ett mjukareljus. Diffusionsskärmar finns med olika täthet. Den här diffusionsskärmen tar 2 bländarsteg.Diffusor som kan även användas för att dämpa en kraftig ljuskälla.

Lastolite Circular Reflector from Lastolite on Vimeo.


Allmänt
Solljus från en klar himmel ger mycket hårt ljus som resulterar i hög kontrast och skarpa skuggor. Skuggorna blir helt svart utan täckning alternativt blir den belysta sidan överexponerad. Diffusionsskärmar används mellan t ex solen och motivet för att skapa ett mjukareljus.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.