Reflexskärmar

Köp reflexskärm, diffusionsskärm eller tillbehör till reflexskärmar hos oss, online eller i butik! En reflexskärm är ett prisvärt, enkelt och smidigt verktyg för att forma ljuset i dina bilder. En reflexskärm är bra om du vill att bilderna ljusas upp naturligt, men reflexskärmen kan också hjälpa till att jämna ut mörka och osmickrande skuggor i ansiktet. Hos oss kan du köpa reflexskärmar i olika storlekar och färger, från de mer prisvärda alternativen till reflexskärmar av hög kvalitet. I sortimentet finns varumärken som Lastolite, Phottix och Profoto.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Reflexskärmar
Filtrering
Varumärken
Storlek
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.