Reflexskärmar

En reflexskärm, även kallad reflektorskärm, erbjuder ett prisvärt, enkelt och smidigt sätt att rikta ljuset i dina bilder och kan användas ihop med både naturligt solljus, belysning och blixtar. De hjälper till att ljusa upp dina bilder på ett naturligt sätt och jämnar ut mörka och osmickrande skuggor i ansiktet vid porträttfotografering och kan även färga ljuset en aning. Hos oss kan du köpa reflexskärmar i olika storlekar och färger, från varumärken som Godox och Profoto. Handla direkt online eller besök oss i våra butiker för personlig hjälp.

14 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Reflexskärmar
Varumärken
Storlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.