Håll din sensor fri från fläckar!

VSGO Sensorrengöring Full frame 24 mm kit

Artikelnummer: 1018433
  • Enkelt att göra själv
  • Lämnar inga rester efter rengöringen
  • Vakuumförpackade spatlar garanterar perfekt att de är sterila och inte har några spår av damm
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Sensorrengöring Full frame 24 mm kit
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
Antistatiska handskar (one size)
838 SEK

Håll din sensor fri från fläckar!

Detta paketet innehåller 12 stycken Swabs anpassade för 24x36 sensorer samt en flaska 15ml sensorrengörings-lösning. Använd dessa för att göra rent din kamera och dess kamerasensor för att slippa oönskade prickar i dina bilder

Fördelar

  • Enkelt att göra själv
  • Lämnar inga rester efter rengöringen
  • Vakuumförpackade spatlar garanterar perfekt att de är sterila och inte har några spår av damm

I video används även produkter från detta paketet från VSGO. Kontrollera alltid att ditt kamerabatteri är fullt laddat och läs igenom manualen för din kamera och tillverkarnas rekommendationer.

Sensorn det mest värdefulla i systemkameran

Damm på sensorn är tyvärr vanligt förekommande då det lätt tränger in när man byter objektiv. Dammet lägger sig på sensorn och framträder som svarta prickar på slutbilden. Något som man med lätthet kan ta bort i ett bildredigeringsprogam med klonverktyget men som i längden kan bli ganska tröttsamt och svårt om dammet ligger på ett svårretuscherat ställe i bilden.

Levereras med

  • VSGO Sensorrengöring Full frame 24 mm kit 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.