Videostativkit FSB 10 FT MS

Sachtler Videostativkit FSB 10 FT MS

Artikelnummer: 1041044
  • Snabb uppsättning och hoppfällning filmaren som är på språng
  • Vätskedämpat huvud med unikt läcksäker design
  • Fånga låga och höga vinklar tack vare den mångsidiga designen
51 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Videostativkit FSB 10 FT MS
Dual Mount Arm LSA-10
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
52 388 SEK
Videostativkit FSB 10 FT MS
Folding Screwdriver Kit 2373
Mid-level Spreader Flowtech 100
59 629 SEK

Flowtech 100 med FSB 10 videohuvud, ett väldigt snabbt stativ

Sachtler Flowtech 100 är ett stativ med tre bensektioner men enbart ett reglage för samtliga bensektioner, vilket gör att stativet blir väldigt snabbt att sätta upp och smidigt att jobba med.

Fördelar:

  • Snabbt att ställa in
  • Hög höjd
  • Spagatläge
  • Midlevel spreader
  • FSB 10 videohuvud

Flowtech 100 MS

De stora låsen för att justera benen är placerade högt på stativet vilket gör att du inte behöver böja dig ner eller lyfta upp stativet för att justera benlängden. Öppna låset, lyft stativet till önskad höjd och lås igen. Innanför de stora benlåsen finns en mindre knapp för att låsa upp spagatläget så du har möjlighet att placera kameran i låga vinklar. Magneter vid fötterna håller ihop stativet när det är i transportläge och det är enkelt att växla mellan platta gummifötter för inomhusbruk till spikfötter genom att helt enkelt ta bort den platta gummifoten.

FSB 10

FSB 10 är ett multifunktionellt allroundhuvud till videostativ från Sachtler, som klarar utrustning upp till 12 kg. Stativhuvudet har en lång kameraplatta, som gör positioneringen av din kamera lätt och flexibel. Självklart har den alla smarta funktioner vi förknippar med stativhuvud från Sachtler, som Speedbalance, dämpning, parkeringsposition för extra kameraskruvar, bland mycket annat.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.