Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Panoreringsarm 501LVN för videohuvud 501

Manfrotto Panoreringsarm 501LVN för videohuvud 501

Artikelnummer: 304703
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Panoreringsarm till Manfrotto videohuvud

Panoreringsarm 501LVN passar till Manfrottovideohuvud 501. Det kan antingen användas som ersättning till armen som levereras med stativhuvudet eller så kan det förvandla ditt stativhuvud till ett stativhuvud med dubbla armar likt de som används i TV-studiomiljö.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.