Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Actionfotografering

Actionfotografering har blivit väldigt populärt de senaste åren, inte bara på grund av de häftiga bilderna men också på grund av upplevelsen vid fotograferingen. Som actionfotograf gäller det att ständigt utmana dig själv och hitta nya sätt att fånga actionfyllda händelser på bild. För en actionfotograf så är utrustningen verkligen A och O men rätt exponering och en snygg komposition kan vara det som tar din actionbilder till nästa nivå! Här har vi samlat produkttips, inspiration och godaråd till dig som vill fånga actionfyllda händelser på bild.

17260 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Sensortyp
Mekanisk bildstabilisering
Skärmstorlek
Touchscreen
Vinklingsbar skärm
Brännviddsfaktor
Autofokustyp
Slutartyp

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.