Atomos Shogun 7 Field Kit

När du köper en Atomos Shogun 7 från oss får du just nu ett tillbehörskit på köpet! För att få tillgång till ditt kostnadsfria kit behöver du gå in och registrera ditt köp på Atomos hemsida. Atomos skickar sedan ditt kit och du kan använda din nya 4K HDR-monitor/RAW recorder till fullo.

Registrera ditt köp på https://www.atomos.com/promotions. Kampanjen gäller t.o.m. den 31/7.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.