Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon EOS RP Cashback

Cashback på Canon EOS RP vid köp tillsammans med utvalda objektiv!

Köp ett Canon EOS RP kamerahus eller EOS RP-kit tillsammans med något av Canons sju utvalda kampanjobjektiv, för att erhålla cashback från Canon.

För att du ska kunna ta del av cashbacken behöver du skicka in serienummer och kopia på kvittot till Canon. Villkoren för kampanjen är att köpet genomförts under kampanjperioden och att du köper två stycken kampanjprodukter separat, d.v.s. kamerahus och optik eller kit med optik.

Läs mer och registrera ditt köp

Läs mer och se fullständiga villkor för kampanjen på Canons hemsida. Registrera ditt köp för cashback här!

Cashbackbelopp på objektiv:

  • Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM, 1.300,-
  • Canon EF 16-35mm f/4L IS USM, 1.300,-
  • Canon RF 35mm f/1.8 IS Macro STM, 1.200,-
  • Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, 800,- 
  • Canon EF 70-300mm f/4 - 5.6 IS II USM 1.500,-
  • Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM 1.700,-
  • Canon RF 24-105mm f/4L IS, 2.000,-

Kampanjen gäller f.o.m. 2019-02-27 t.o.m. 2019-06-30. Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.