Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DJI Summer Sale

ks-DJI_Sommarkampanj-2.jpg

DJI Summer Sale

Nu har du möjlighet att köpa populära DJI-produkter till riktigt bra pris! Vad sägs om Mavic 2, Ronin och Osmo Mobile med upp till 18% rabatt? Perfekt att ladda upp med DJI:s populära produkter, nu när sommaren är på ingång. Du hittar alla produkter nedan och lägger enkelt din order här på hemsidan för att skickas hem till dig, eller hämtas upp i närmaste butik.

Trevlig försommar önskar DJI och vi på Scandinavian Photo!

Kampanjen gäller fr.o.m. 16/5 t.o.m. 29/5.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

7 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Bildsensorstorlek
Sensortyp
Intern upplösning 4K
Intern inspelningscodec
LOG
RAW stillbild
Upplösning stillbild
Utbytbar optik
Brännvidd motsv. 35mm vidvinkel
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.