Drone Weeks

kb_banner_dronarkampanj2020_Q3.jpgÄr du sugen på att kunna fånga världen i foto och film från en helt ny sida? Med hjälp av en drönare kan du göra precis detta, oavsett om det är under vattnet eller högt uppe i skyn. Den kommer öppna upp en värld av effektfulla perspektiv och härliga vyer. Är du osäker på vilken drönare du vill ha kan vår guide vara till hjälp. Det finns också möjlighet för dig att komplettera din drönare med en mängd olika tillbehör för att förbättra upplevelsen när du använder den. På den här sidan ser du våra tillbehör till drönare. 

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

DJI Mavic Mini 2 – mindre, snabbare och mer tillbehör

Denna ultralätta och kompakta drönare från DJI är ett perfekt tillskott till din kamera- och videoutrustning. Skapa cinematiska filmer, spännande flygningar eller häpnadsväckande landskapsbilder från luften. DJI Mavic Mini 2 är drönaren som riktar sig både till dig som aldrig flugit förut till den mer erfarna drönarpiloten som vill ha en riktigt lätt drönare. Upptäck fågelperspektivet och skapa material som du inte kunnat göra på marken!

  Maximera din upplevelse

  Undervattensdrönare

  Lär dig mer på våra temasidor

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.