Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fujifilm - Cashback på objektiv

Fujifilm - Cashback på objektiv!

Under våren 2019 erbjuder Fujifilm cashback på mängder av XF-objektiv!

Erbjudandet gäller från 2019-02-01 till och med 2019-03-31 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Registrering av köp sker via https://fujifilm-connect.com/promotions/. Sista datum för registrering är 2019-04-30. Mer information finns på https://fujifilm-connect.com/promotions/promotion.php?country=se&id=55 Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning. 

13 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Objektivtype
Fast/Zoom
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Max bländare f/
Brännvidd zoom
Brännvidd fast
Objektivegenskaper
Autofokus
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.