Light & Illumination

kb_b_belysningskampanj.jpg

LED-belysning innefattar en mängd olika produkter, som du kan använda till många olika typer av skapande. Du får ett snyggt ljus som du enkelt kan anpassa till omgivningen genom att justera både temperatur och styrka. LED-belysning är lika smidig att transportera som den är enkel att använda, vilket gör att den passar perfekt till både foto, livestreaming och digitala möten.

Paket med paneler | Paket med lampor | LED-paneler | LED-lampor | Ringlampor | Kompakt LED-ljus | Tillbehör

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Paket med paneler

  Paket med lampor

  LED-paneler

  LED-lampor

  Ringlampor

  Kompakt LED-ljus

  Komplettera din belysning

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.