Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljudvecka

Ljud är ett perfekt sätt att förstärka en känsla till en bild eller film. Ett dåligt ljud i exempelvis en film kan därför också helt förstöra känslan som du försöker framkalla hos mottagaren. Det finns mängder av olika produkter som kan hjälpa dig att göra den ljudinspelning du vill göra, oavsett om du ska spela in en film med mobilen, göra en podcast eller spela in en film till YouTube. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som vill skapa bättre ljud vid kommande inspelningar.

LÄR DIG MER OM LJUD

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

68 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Färg
Bildsensorstorlek
Sensortyp
Intern upplösning 4K
Inre upplösning Full HD
Intern inspelningscodec
LOG
Inbyggd optik
Brännvidd vidvinkel
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.