Panasonic S5 Lens Bundle

Just nu kan du som köper Panasonic S5 (kamerahus eller kit) få köpa Panasonic S 50mm f/1,8 för endast 999 kronor. Rabatten på objektivet appliceras direkt i varukorgen när både kameran och objektivet ligger där. Panasonic erbjuder även två års extra garanti när du registrerar din produkt på deras hemsida. Kampanjen gäller t.o.m. 30/9.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.