S1H & Sigma Bundle

Just nu får du 20% rabatt på både kamerahuset och objektivet när du köper Lumix S1H tillsammans med ett Sigma-objektiv med L-mount. OBS – du får endast rabatt på ett objektiv per kamerahus. Rabatten dras automatiskt i kassan och gäller t.o.m. 10/1 - 2021. 

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

15 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Brännvidd fast
Bildsensorstorlek
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Upplösning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.