Sony Bundling

1200x400_Sony fall bundling.jpg

När du köper Sony A7 III eller Sony A7R III tillsammans med utvalda objektiv får du upp till 3 000 kronor rabatt. Priset ändras direkt i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/10. OBS – Du får endast köpa ett objektiv per kamerahus.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

6 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Brännvidd zoom
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Upplösning
Objektivegenskaper
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.