Sportlov – inomhusaktivitet

banner-sportlovskampanj.jpg

Här hittar du flera produkter som passar för aktiviteter inomhus. Kika på en ny kamera eller objektiv för att fotografera både stort och smått, en hårddisk att sortera ditt material på, en ny projektor till den dagen vädret inte är på topp eller varför inte ett videokort för att livesända din senaste vlogg. 

Scrolla vidare för att se ännu fler produkter.

Vi reserverar oss för slutförsäljning och om inget annat anges gäller prissänkningarna t.o.m. 1/3 2020.

30 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Anpassad för sensorstorlek
Fast/Zoom
Brännvidd zoom
Max bländare f/
Minsta bländare f/
Konstant bländare
Bländarlameller
Närgräns
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.