Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vloggveckor

Att videoblogga, eller vlogga, har trendat de senaste åren och många som tidigare bloggat har gått över mer och mer till att jobba med rörligt framför skrift. Att komma igång kanske är det svåraste rent generellt men har du bara rätt prylar så är det både kul och enkelt. Allt du behöver är en kamera eller en mobiltelefon som kan filma – sedan kan du utveckla dig i nästan hur många steg som helst. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som vill börja vlogga eller som vill bli bättre på att vlogga!

Erbjudanden gäller t.o.m. 2019-03-31.

Använd kampanjkod: vlog

Kampanjkoden gäller produkterna i listan. 

Sänkt pris med kampanjkod: vlog

  • PANASONIC LUMIX DMC-LX15 SVART, Nu: 4990,-
  • NIKON Z6 + NIKKOR Z 24-70MM F/4 S + FTZ ADAPTER, Nu: 27.990,-
  • SONY CYBERSHOT DSC-RX100 IV, Nu: 5.990,-

Prylar på köpet med kampanjkod: vlog

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Hämta inspiration till din nästa vlogg!

Våra bästa vloggprodukter!

62 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Sensortyp
Mekanisk bildstabilisering
Lågpassfilter
Skärmstorlek
Skärmupplösning
Touchscreen
Vinklingsbar skärm
Seriebildstagning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.